Nyomon követés 4.
Folytatva a pálinka készítés dokumentálását elérkeztünk a cefre átvétele után a desztillálási naplóhoz, amelyben a pálinka készítés során felmerülő adatokat rögzítjük. Később ezekre bármikor ránézhetünk és tanulhatunk belőle.
Desztillálási napló
sorszám: DD……..
Cefre tulajdonosa:…………………………………………………………………
Cefre típusa, mennyisége:………………………………………………………...
Melegítés indítása: ……………………………………………………………….
Előpárlat megindulása: …………………………………………………………..
Előpárlat mennyisége: ……………………………………………………………
Feltűnési idő: ……………………………………………………………………..
Középpárlat kezdeti szeszfoka: …………………………………………………..
Középpárlat mennyisége: ………………………………………………………...
Középpárlat átlag szeszfoka: ……………………………………………………..
Főzés vége: ……………………………………………………………………….
Főzés időtartama: …………………………………………………………………
Kihozatal: ………………………………………………………………………...
Idő
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyomás
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hűtő
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Digit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tf %
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Megjegyzés:
|
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése