2017. június 12., hétfő

Nyomon követés 4.



Nyomon követés 4.

Folytatva a pálinka készítés dokumentálását elérkeztünk a cefre átvétele után a desztillálási naplóhoz, amelyben a pálinka készítés során felmerülő adatokat rögzítjük. Később ezekre bármikor ránézhetünk és tanulhatunk belőle.


Desztillálási napló
sorszám: DD……..

Cefre tulajdonosa:…………………………………………………………………

Cefre típusa, mennyisége:………………………………………………………...

Melegítés indítása: ……………………………………………………………….

Előpárlat megindulása: …………………………………………………………..

Előpárlat mennyisége: ……………………………………………………………

Feltűnési idő: ……………………………………………………………………..

Középpárlat kezdeti szeszfoka: …………………………………………………..

Középpárlat mennyisége: ………………………………………………………...

Középpárlat átlag szeszfoka: ……………………………………………………..

Főzés vége: ……………………………………………………………………….

Főzés időtartama: …………………………………………………………………

Kihozatal: ………………………………………………………………………...

Idő









Nyomás









Hűtő









Digit









tf %









liter









Megjegyzés:











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése