2017. május 11., csütörtök

A II. Bátai Nemzetközi Pálinka és Párlatverseny 2017. 10. kategória Likőrök sorrendje




10. kategória Likőrök sorrendje

 
19 19 19 19 28. Fertődi Málna Likőr Muth Tímea Báta Bérfőző 36% 1-es bizottság
19 19 19
167. Diós ágyas likőr Raffai Attila Zenta Magánfőző 26% 1-es bizottság
18 18 18 18 92. Mézes Vilmos Likőr Petrity KFT. Szekszárd Kereskedelmi 24% 1-es bizottság
18 18 18
153. Meggy likőr Szőke Bálint Gödöllő Magánfőző 36% 1-es bizottság
17,75 18 17,5
127. Koreai likőr Lee seong jeong Kyoto Kereskedelmi 10% 1-es bizottság
17,5 17 18
108. Dió Likőr I. Fazekasné Báta Bérfőző 40% 1-es bizottság
17 17 17
126. Meggy likőr Agárdi Pálinkaház Agárd Kereskedelmi 24% 1-es bizottság
17 17 17
227. Kávé likőr Németh József Szeged Kereskedelmi 35% 1-es bizottság
17 17 17
228. Fahéjas Narancs likőr Szentpéteri András Mórahalom Magánfőző 28% 1-es bizottság
16 17 15
152. Diólikőr Szőke Bálint Gödöllő Magánfőző 36% 1-es bizottság
15 15 15
110. Diólikőr III. Fazekasné Báta Bérfőző 40% 1-es bizottság
15 15 15
238. Diólikőr Szalai Zsolt
Magánfőző 32% 1-es bizottság
14 13 15
109. Diólikőr II. Fazekasné Báta Bérfőző 40% 1-es bizottság
13,75 14 14 13 230. Erdélyi áfonya likőr Szentpéteri András Mórahalom Magánfőző 28% 1-es bizottság
13 13 13
34. Zölddió Likőr Muth Walter Báta Bérfőző 36% 1-es bizottság
13 13 13
229. Kandirozott eper likőr Szentpéteri András Mórahalom Magánfőző 28% 1-es bizottság
10 10 10
104. Vadcseresznye Likőr Muth József Báta Magánfőző 36% 1-es bizottság

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése